• Laboratorijske pretrage

  Laboratorijske pretrage

  U sklopu ginekoloske ordinacije mozete uraditi i laboratorijske pretrage HPV genotipizacije: testiranje genotipova HPV virusa (16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59). Za sve detaljnije informacije nas mozete pozvati na 053/961-777.

  Read more →
 • Laboratorijski testovi

  Laboratorijski testovi

  U nasoj laboratoriji imate mogucnost da uradite TEST INTOLERANCIJE NA HRANU. Ovaj test je namijenjen prevashodno odraslim osobama,sa prekomjernom tjelesnom tezinom, povisenim vrijednostima SUK, holesterol, trigliceridi,kao i svima koji iz ishrane zele da eliminisu namirnice koje su potencijalno stetne po njihovo zdravstveno stanje. Za sve detaljnije informacije mozete pozvati na 053/961-777.

  Read more →
 • Laboratorijske pretrage za trudnice

  Laboratorijske pretrage za trudnice

  Drage trudnice, Tranqulity test je najprecizniji neinvazivni test fetalne DNK za rano otkrivanje Down sindroma i ostalih hromozomskih poremecaja. Namijenjen je za sve trudnice vec od 10. nedelje trudnoce, sa mogucnoscu ranog otkrivanja pola djeteta. Sve dodatne informacije mozete dobiti na broj telefona: 053/961-777 ili putem inboxa. Vas,specijalisticki centar “Dr Brkic”

  Read more →
 • Double i tripl testovi

  Double i tripl testovi

  Double test i tripl test predstavljaju opcione neinvazivne procedure u trudnoći, koje podrazumijevaju statistički preračun rizika na hromozomske abnormalnosti kombinujući izmjerene koncentracije markera u krvi buduće majke sa ultrazvučnim parametrima. PRVI TRIMESTAR DOUBLE TEST- se izvodi bez ikakvog rizika po majku i bebu. Kombinacijom mjerenja biohemijskih markera BhCG i PAPPA-a u krvi majke sa ultrazvučnim

  Read more →

Photostream