• Pregled sluha i naručivanje slušnih aparata

  Pregled sluha i naručivanje slušnih aparata

  NOVOST U SPECIJALISTIČKOM CENTRU “DR BRKIĆ” !!!
  Efikasno riješite problem oštećenog sluha!

  Firma “Sani Optik” poslovna je jedinica i produznica “Sani Group” Phonak i Sonic koji su renomirani proizvodjaci slusnih aparata. Ovi aparati do sada su se mogli nabaviti samo u Srbiji i Hrvatskoj, a sada su preko Sani Optika dostupni i gradjanima Republike Srpske.
  *** Imamo i sklopljen ugovor sa Fondom zdravstvenog osiguranja tako da djeca , studenti i odrasli koji imaju adekvatno rjesenje od Fonda i ovjeren nalog, do aparata mogu doci i putem svog zdravstvenog osiguranja. Pruzamo mogucnost i odgodjenog placanja putem kreditnih kartica na maksimalno 12 mjeseci. ***

  Aparati ovih firmi spadaju u slusne aparate prve klase i sa svojim performansama pokrivaju i najteza ostecenja sluha. Radi se o zausnim, kanalnim i mikro aparatima, sa diskretnim dizajnom i odlicnim performansama .
  Pored mogucnosti da Vasi pacijenti kroz nasu saradnju dodju do ovih aparata, nudimo i usluga snimanja sluha , te direktnog odredjivanja vrste aparata na osnovu uradjenog audiograma. Zamjena svih rezervnih dijelova, kontrolni fitinzi aparata, kao i savjetovanje su besplatni za sve nase pacijente koji od nas kupe aparat.

   

  Leave a reply →

Photostream